Kaart van Spanje

Kaart van Spanje

kaart van spanje E en kaart van Europa laat zien dat Spanje in Zuid-Europa ligt. De landkaart van Spanje geeft laat ook zien en geeft een idee waar het land Spanje ligt ten opzichte van de buurlanden Frankrijk en Portugal. Het toont de natuurlijke grenzen als de Pyreneeën en de Middellandse Zee zien, maar geeft ook informatie over de streken en regio’s. Hoe meer je inzoomt op een bepaald gebied, hoe meer je te weten komt over het land in het algemeen.

Spaanse stad lokaliseren

De landkaart van Spanje op de website toont gelijk duidelijk waar de grootste, belangrijkste en/of meest toeristische steden liggen. De hoofdstaf Madrid ligt mooi in het midden gelegen en het drukke levendige Barcelona ligt aan de oostkust. De Andalusische stad Granada ligt aan de besneeuwde bergen van de Sierra Nevada en Bilbao, de unieke stad van kunst en cultuur, ligt in het noordelijke puntje van Spanje. Al deze steden staan duidelijk aangegeven op de Spanje landkaart. Wat daarnaast erg prettig is, is dat u zelf de schaalgrootte van de kaart kunt bepalen. Ideaal voor wanneer u op zoek bent naar een stadsplattegrond of een kaart wilt hebben van een bepaald gebied in de stad.

Natuur weergegeven op landkaart Spanje

Het land Spanje heeft niet alleen maar mooie steden maar heeft ook veel en zeer afwisselende natuur. Op de landkaart Spanje wordt duidelijk de meren, bossen, vlaktes, bergen en stranden vertoond. Er zijn ook veel nationale Reservaten die je kan bezoeken. Deze staan duidelijk aangegeven op de landkaart Spanje. Daarnaast geven de kaarten ook veel informatie over de flora en fauna.

Costa Brava

Op de Costa Brava kaart kun je ook duidelijk het kustgebied zien. De specifieke kaart van Costa Brava geeft tot in de kleinste details weer waar de stranden liggen en wat voor faciliteiten elk strand te bieden heeft. Op de kaar staan ook iconen aangegeven die je laat zien waar je kunt surfen, waar je kunt dineren en/of een parasol kunt huren. Op die manier kan je een keuzen maken voor een rustig strand waarbij er nauwelijks mensen aanwezig zijn of juist wel een druk strand met een boulevard.

Grenzeloos reizen met Noord Spanje kaart

Een kaart van Noord Spanje zal je laten zien dat het noorden van het Iberische Schiereiland grenst aan Frankrijk. Spanje en Frankrijk scheiden van elkaar door de Pyreneeën. Op de kaart Noord Spanje is ook te zien dat de regio Galicië op Portugal aansluit. Noord Spanje is dan ook een ideale uitvalsbasis voor mensen die tijdens hun vakantie drie landen wilt bezoeken. Met behulp van een kaart kan je de snelste of mooiste route uitstippelen. Omdat de kaart van Noord-Spanje Baskenland overal online staat, kun je je thuis alvast helemaal verdiepen hoe je de reis wilt gaan voortzetten. Op de kaart van Noord Spanje kan je duidelijk de gebieden zien en daarvan uit kan je goed bepalen hoever de afstand is en welke steden er in Noord Spanje het dichts bij elkaar liggen. Zo kan je je reis naar Spanje goed inplannen.

Terug naar boven